Op 10 & 11 November 2017 viert Schiedam de leegstand, het feest van nieuwe kansen. Een initiatief om positief te kijken, bewust te maken, te motiveren en te inspireren. Het Feest der Leegstand is een tweedaags evenement. De eerste dag is gericht op professionals. Tijdens deze congresdag worden inspirerende verhalen gepresenteerd van enthousiaste sprekers.

Tijdens een rondgang door Schiedam zullen de objecten zelf ook hun verhaal laten zien en horen. HERMON Erfgoed zal o.a. de voormalige Mouterij De Goudsbloem openstellen. Meer informatie over dit inspirerende event via de website van Feest der Leegstand.

Terug naar Agenda

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan' om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees meer over privacy op deze website

Sluiten