kijkochtend omwonende Mouterij de GoudsbloemDe restauratie en herontwikkeling van de mouterij de Goudsbloem, gelegen aan de Noordvest in Schiedam, is in de afrondende fase. Voordat de 34 zelfstandige studentenstudio’s opgeleverd worden aan de huurder Stichting Veste / Jados, kon de buurt uitgebreid een kijkje in de mouterij nemen.

De mouterij stond dinsdagochtend 28 augustus open om bezocht te worden. Vooral de bewoners van de naastgelegen flat waren geïnteresseerd. Met de komst van de vijfde verdieping waren zij benieuwd naar het uitzicht vanaf deze bouwlaag. Ook waren vele buurtbewoners nieuwsgierig naar de huidige werkzaamheden. Er wordt al twee maanden niet aan de buitenkant gewerkt, waarop het lijkt alsof de verbouwing al klaar is. Dit is nog niet het geval. Momenteel wordt er binnen hard gewerkt om de studio’s af te werken om ze op tijd op te leveren.

Terug naar Actueel

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan' om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees meer over privacy op deze website

Sluiten