Mogen wij u voorstellen aan de nieuwe dochteronderneming van HERMON Erfgoed, genaamd HERMON Bouw B.V. Maandag 18 februari 2019 is de nieuwe bv opgericht. De directie bestaat uit: (Van links naar rechts) Machiel van der Plas, Tan Bulut en Jan de Mooij.

HERMON Bouw is in het leven geroepen om de hoge kwaliteit die wij voor onze herbestemmingsprojecten eisen te waarborgen. Met de komst van HERMON Bouw is HERMON Erfgoed een allround herontwikkelaar geworden. Het bouwbedrijf HERMON Bouw zal werken aan de projecten van HERMON Erfgoed.

Terug naar Actueel

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan' om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op 'Accepteren' hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees meer over privacy op deze website

Sluiten