HERMON Erfgoed neemt afscheid van mededirecteur Jan de Mooij

HERMON Erfgoed neemt afscheid van mededirecteur Jan de Mooij 9 oktober 2019 -

Als mede directeur en aandeelhouder  heeft Jan de Mooij in goed onderling overleg vandaag officieel afscheid  genomen  van HERMON Erfgoed. Zijn afscheid, na zeven jaar, houdt  in dat Machiel van der Plas (1965), nu enig aandeelhouder en directeur is van HERMON Erfgoed B.V. en al haar dochterondernemingen.

HERMON Erfgoed dankt Jan de Mooij voor zijn inzet, visie en passie waarmee hij in de afgelopen jaren heeft gewerkt aan de groei van het bedrijf.

Jan de Mooij over zijn afscheid: “Ik wens Machiel en het team heel veel succes met het uitdragen van de missie, Nederland mooier maken in plaats van voller, deze missie zal ik blijvend omarmen.”

HERMON Erfgoed is met diverse dochterondernemingen, waaronder het eigen bouwbedrijf HERMON Bouw, sinds haar oprichting in 2010 uitgegroeid tot een nationale speler op het gebied van de herontwikkeling van monumentaal erfgoed. Door de samenwerking met enkele sterke financiële (internationale) partners wil het bedrijf zich vanaf 2020 ook als belegger in monumentaal vastgoed manifesteren.

Machiel van der Plas heeft een groot vertrouwen in zijn bedrijf en alle nieuwe ontwikkelingen. “HERMON Erfgoed is een sterk bedrijf en zal in de toekomst nog veel sterker worden. We zijn er trots op een groeiende bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van ons monumentaal erfgoed.”

Bezoekadres

Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
(Slot Zeist)

Postadres

Postbus 5
3700 AA Zeist

Administratie

KvK: 09 217 136
BTW: NL821.986.260B.01
Werkmaatschappijen

Laat Erfgoed herleven HERMON Erfgoed B.V.