HERMON Erfgoed te zien op RTL4

HERMON Erfgoed te zien op RTL4 1 september 2015 -

Op zaterdag 29 augustus 2015 was HERMON Erfgoed te zien in het tv-programma: LifestyleXperience van RTL4. LifestyleXperience is een actualiteitenprogramma, dat de kijker informeert over informatieve, spannende, innovatieve, luxueuze, trendy en glamoureuze lifestyle topics. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

De uitzending van HERMON Erfgoed staat in het teken van de herontwikkeling van het  Loretoklooster in Simpelveld. Het prachtige en omvangrijke kloostercomplex in Simpelveld krijgt een nieuwe bestemming, met een veelheid aan functies. Waar zorg, duurzaamheid, gastvrijheid, kwaliteit, innovatie, nieuwe economie en solidariteit kernbegrippen zijn voor de herbestemmingsplannen.

De herontwikkeling is een samenwerking tussen HERMON Erfgoed en This Side Up. Voor deze uitzending kregen we de enthousiaste medewerking van Van Gasse Slaapcomfort. Tijdens de uitzending zal er worden ingezoomd op de nieuw te realiseren functionele invullingen in het klooster zoals een hotel, restaurant, werkruimte voor zzp’ers en de huisvesting voor studenten van de Universiteit Aken.

Bezoekadres

Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
(Slot Zeist)

Postadres

Postbus 5
3700 AA Zeist

Administratie

KvK: 09 217 136
BTW: NL821.986.260B.01
Werkmaatschappijen

Laat Erfgoed herleven HERMON Erfgoed B.V.