Bekijk onze nieuwsbrief in uw internetbrowser | Bekijk nieuwsbrief archief

Nieuwsbrief 10, oktober 2017

HERMON Erfgoed hoofdsponsor Nationaal Monumentencongres 2017

Dit jaar is HERMON Erfgoed één van de hoofdsponsors van de zesde editie van het Nationaal Monumentencongres 2017. Dit jaar zal het congres plaatsvinden De Blokhuispoort in Leeuwaarden. Het thema van dit jaar is ‘Denken in communities’. Samen met de gemeente Leeuwarden en de Triodosbank, zal HERMON Erfgoed een deelsessie verzorgen met als thema Betekenisvol Herbestemmen. Voor meer informatie kunt u de site van het Nationaal Monumentencongres raadplegen.

Oplevering eerste studio’s Nijmegen

Met enige trots heeft HERMON Erfgoed 8 september jl. de sleutels van de eerste zeven opgeleverde studio’s in de voormalige Hof van Xanten (aan de Lage Markt 20-32) overgedragen aan Stichting Veste.

Binnen de bestaande structuur van het gebouw heeft een inpandige herverdeling plaatsgevonden en zijn een drietal studio’s met entresol op de zolderverdieping gerealiseerd. Op de eerste en tweede verdieping zijn in totaal vier twee-kamerappartementen gerealiseerd. Op de begane grond wordt nog volop gewerkt aan de overige negen studio’s.

Het is de verwachting dat begin november het totale project wordt opgeleverd.

Raad van Advies weer op volle sterkte

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat onlangs mevrouw Tanja Nagel en de heer Han Beckmann zijn toegetreden tot onze Raad van Advies. Met de komst van Tanja Nagel en Han Beckmann hebben wij nog meer expertise in huis op het gebied van financiën/ private equity en duurzaamheid.
 

De Raad van Advies van HERMON Erfgoed telt nu vier leden; voorzitter Jan Ekkers, en leden Marlies Vehmeijer-Verloop, Tanja Nagel en Han Beckmann. Samen werken we aan een stabiele en vernieuwende bedrijfsstrategie om onze doelen in monumentaal Nederland te kunnen realiseren.

Start bouw Mouterij Schiedam

Sinds eind augustus jl. is aannemersbedrijf Heembouw Wonen B.V. gestart met de restauratie- en verbouwwerkzaamheden voor de realisatie van 34 studio’s in de voormalige Mouterij De Goudsbloem. Inmiddels zijn de nieuwe verdiepingsvloeren aangebracht en wordt op korte termijn gestart met de werkzaamheden voor de realisatie van een nieuwe begane grondvloer. De oplevering van het project wordt medio 2018 verwacht.

Appartementen in Vlaardingen te koop

Vanaf 19 oktober kan men een optie nemen op de appartementen die HERMON Erfgoed realiseert in dit prachtige rijksmonument. Voor meer informatie kunt u kijken op onze project website Wonen in Hollandia.
Copyright © 2017 HERMON Erfgoed
Postadres
Postbus 5
3700 AA  Zeist

Bezoekadres
Zinzendorflaan 1
3703 CE  Zeist (Slot Zeist)

Algemeen
030 721 06 40

info@hermonerfgoed.nl
www.hermonerfgoed.nl
Wijzigingen doorvoeren?
U kunt uw instellingen aanpassen of u uitschrijven uit onze nieuwsbrief.