Bekijk onze nieuwsbrief in uw internetbrowser | Bekijk nieuwsbrief archief

Nieuwsbrief 11, maart 2018

Hoogste punt bij bereikt Mouterij De Goudsbloem

Op 23 januari 2018 konden wij het (jenever)glas heffen op het hoogste punt van de voormalige Mouterij De Goudsbloem. In augustus 2017 werd begonnen aan de restauratie en herbestemming van de Mouterij. Vijf maanden later werd het hoogste punt bereikt van deze 34 stadsappartementen. Dit bijzondere moment wilde we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Onder het genot van een glaasje jenever droeg Charlie Dichter, woordkunstenaar uit Schiedam zijn gedicht ‘Welkom in S’dam’ voor aan het selecte gezelschap.
Beluister het gedicht
Bekijk fotoreportage

Mouterij De Goudsbloem op TV!

Op 3 februari 2018 werd door Stadsomroep Schiedam een reportage uit­gezonden over de herontwikkeling van de Mouterij De Goudsbloem.

Machiel van der Plas vertelt in de reportage uitgebreid over de herontwikkeling, het behoud van het monument en de toekomstige bewoners. Met de Mouterij als achtergronddecor, krijgt u een goed beeld van de bouwvordering. Bent u ook zo benieuwd? Klik op onderstaande link om de reportage terug te kijken.
Klik op de afbeelding om de reportage van Stadsomroep Schiedam te bekijken.

Bijna alle appartementen verkocht in Vlaardingen!

In het voormalige Hollandia-gebouw aan de Oosthavenkade realiseert HERMON Erfgoed 14 exclusieve stadsappartementen. Dit betreft één van de mooiste locaties in het historische stadshart van Vlaardingen aan de Oostelijke Havenkade.

De verkoop verloopt zeer spoedig. Er zijn nog maar 3 appartementen be­schik­baar! Heeft u  interesse?  Kijk dan snel op onze verkoop-website.

www.woneninhollandia.nl

Ons team is versterkt

Wellicht heeft u ze al voorbij zien komen of heeft u al kennis met ze gemaakt. Zo niet, dan stellen wij ze kort aan u voor. Ons team is versterkt met vijf nieuwe collega's. Benieuwd welke veranderingen er zijn? Lees dan verder op onze website.

Lees verder

Nieuw kwartaalbijeenkomst

Op 12 maart jl. had het vernieuwde en uitgebreide team van HERMON Erfgoed weer een kwar­taal­bij­een­komst. Dit keer ging het team naar de uitvoerende projecten het vm. Belgische consulaat en de voor­malig Stads­druk­kerij. Beide monu­men­ten worden op dit moment her­ontwik­keld tot zelf­standige studen­ten­studio’s. Het team werd door project­leider Laura Bredenhof uit­gebreid rond­geleid op de bouw­plaats. De bouw verloopt voor­spoedig en de studio’s zullen naar ver­wachting in het laatste kwartaal van dit jaar worden opge­leverd.  

HERMON Erfgoed en Erfgoedlijn de Waterdriehoek

Op 5 maart jl. werd door de provincie Zuid-Holland in Villa Augustus (Dordrecht) een bijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst stond in het teken van de Erfgoedlijn de Waterdriehoek. De provincie Zuid-Holland telt zeven Erfgoedlijnen, waaronder de Waterdriehoek. Het erfgoed dat behoort tot de Erfgoedlijnen wil de provincie niet alleen beschermen, maar ook benutten en laten beleven. De erfgoedlijn Waterdriehoek wordt gevormd door UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, de Biesbosch en de Drechtsteden.

Aan HERMON Erfgoed, die actief betrokken is in het gebied, werd gevraagd deel te nemen aan de interactieve bijeenkomst. Jan de Mooij verzorgde die middag een presentatie. Hij informeerde de aanwezigen over de werkwijze, visie en missie van HERMON Erfgoed.
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*,
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*
Postadres
Postbus 5
3700 AA  Zeist

Bezoekadres
Zinzendorflaan 1
3703 CE  Zeist (Slot Zeist)

Algemeen
030 721 06 40

info@hermonerfgoed.nl
www.hermonerfgoed.nl
Wijzigingen doorvoeren?
U kunt uw instellingen aanpassen of u uitschrijven uit onze nieuwsbrief.